Bu Audi’den sadece 500 tane var

trabzon araba

trabzon araba

Audi’nin farklı bir tasarım anlayışının ürünü olan ve coupe ile roadster versiyonları sunan ailesi TT’nin 500.000 üretim rakamına ulaşması özel seri bir TTS ile kutlanıyor. Performans açısından bir farklılık sunmayan araçlardan toplam 500 adet üretilecek.

Sadece koyu füme ve sarı gövde renkleriyle alınabilecek olan araçların bagaj kapakları üzerinde yer alan spoiler mat alüminyum bağlantılarla dikkat çekerken aynı renk 19 inç çaplı jantlarda da görülebiliyor.

İç mekanda da koyu renkli deri döşemeler dikkat çekerken dikiş iplikleri kontrast yaratan sarı renkte seçilmiş. Çok fonksiyonlu direksiyon simidinde de ufak tefek farklılıklar sunan Audi arka park mesafe sensörlerini standart donanıma eklerken kapı eşiklerine sınırlı üretim logoları koymayı unutmamış.

Kaput altında bir yenilik sunmayan TTS Competition’da turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor 272 beygir güç, 350 Nm tork üretmeye devam ediyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi standart donanımda sunulurken 6 ileri vitesli şanzıman manuel veya çift kavramalı yarı otomatik olarak seçilebiliyor.

Yorum bırakın